Dubbel voor Moeskroen - Leuven verslaat Gentse

In een felbevochten finale - 19 uitsluitingen en 3 def. out - tussen de nummers 1 en 2 van de competitie won Moeskroen opnieuw van Antwerpen. In La Louvière was AZC de betere ploeg in de eerste wedstrijdhelft met periodestanden 3-2 en 5-4. Moeskroen pakte het derde kwart met 0-2 en ging verder op het elan in het laatste kwart met 2 snelle doelpunten: 5-8. AZC geraakte met moeite voorbij de stugge verdediging van de Henegouwers, maar scoorde in de laatste minuut alsnog de aansluitingstreffer, meteen ook de eindstand: 7-8.

Beker B

Strombeek pakt na de titel in tweede nationale ook de Beker B. Tegen Wase scoorde het evenveel doelpunten als dat het uitsluitingen verzamelde. Eindstand 11-14.

Beker Dames

Het ongenaakbare Gentse verloor zowaar de finale van de Beker bij de vrouwen. Ondanks de openingsgoal waren de Gentse meisjes de eerste wedstrijdhelft vooral op achtervolgen aangewezen: 3-1 en 4-3 na periodes 1 en 2.

Met 2 doelpunten in het derde kwart en een snelle goal in periode 4 zag het er bij een 4-6 voorsprong goed uit voor de landskampioenen, maar de Leuvense dames knokten zich terug in de wedstrijd: 7-7 op 2 minuten voor affluiten. Leuven maakte het af in de laatste minuut met 2 goals en pakt de eerste trofee in de clubgeschiedenis.

Wedstrijden en Uitslagen
Geen wedstrijden op het programma