#1 Re: Pronostieken en wedstrijdbesprekingen » Ploegen seizoen 2012-2013 » 24-05-2012 20:19:42

Als ik het goed begrepen heb, hebben de meeste spelers van gentse 2 geen zin in derde nationale en stoppen er mee...

#2 Re: Pronostieken en wedstrijdbesprekingen » Beker » 03-05-2012 15:44:15

Is er al meer info over den finales in de wezenberg?

tijdstippen matchen, thuisploeg-uitploeg, inkom, ...?

We willen reclame beginnen maken maar weten er niet echt veel over...

#3 Re: Pronostieken en wedstrijdbesprekingen » Tweede nationale » 22-04-2012 10:55:27

Ik heb zo iets opgevangen tijdens de match... vreemde situatie...

Als Gent 1 n zakt en Gent 2 stopt ermee (van horen zeggen)... stijgen er dan twee ploegen naar tweede of ...?

#4 Re: Pronostieken en wedstrijdbesprekingen » Tweede nationale » 18-04-2012 11:51:27

Ik denk dat gent wel kampioen zal willen spelen aangezien dat hun eerste ploeg op degradatie staat...

#5 Re: Pronostieken en wedstrijdbesprekingen » Beker » 15-04-2012 12:23:25

MERKSEM NAAR DE FINALE VAN DE (B) BEKER

Verslag Merksem – Leuven (18-15)(nv)

Het beloofde weer een bizarre wedstrijd te worden. Leuven plande net op de datum van haar halve finalewedstrijd tegen Merksem een………..spaghettiavond, waarop alle polospelers blijkbaar verplicht de ganse tijd aanwezig dienden te zijn. Er werd zelfs met forfait gedreigd, maar op het laatste nippertje beslisten de Leuvenaars om toch maar een ‘noodploeg’ naar Antwerpen te sturen.  Net voor het begin van de wedstrijd kwamen 8 spelers zonder coach noch mutsen alsnog het zwembad binnengewandeld. Merksem, in de waan dat er geen wedstrijd zou komen, moest onmiddellijk de mentale knop om te schakelen. Coach Danny diende te spelen zonder Dave, Raf en Gino. Kasper (feestje?) en de net van ziekte herstelde Christophe speelden niet op volle kracht.

Toch begon Merksem  goed aan de wedstrijd. De eerste twee aanvallen waren meteen raak. Yvan vanop 5 meter en Steven bij man-meer pegelden de bal voorbij een verraste doelman. Hiermee was de voorgift van 5 doelpunten reeds bijna gehalveerd en leek een simpele overwinning geen probleem. Helaas. Een opgewarmd Leuven begon beter en beter te spelen, maakte handig gebruik van de 30 seconden en verdedigde nu haast perfect. De wedstrijd kantelde dan ook in het voordeel van de bezoekers en die scoorden meteen zelfs 2 doelpunten (2-7).
Merksem  was totaal van slag en Leuven ging gewoon door op zijn élan. Na enkele plaatselijke flaters scoorden zij weer 2 doelpunten. Steve mikte een perfect geplaatste lob prachtig in de hoek, maar Leuven was niet onder de indruk en ging de rust in met 7 doelpunten voorsprong (3-10).

Na de hervatting leek Leuven de partij definitief te zullen afronden met nog maar eens een te vermijden doelpunt. Met de moed der wanhoop schakelde Merksem dan toch een versnelling hoger en dat rendeerde meteen. Steven van dichtbij op aangeven van uitblinker Yvan en Yvan zelf uit man-meer scoorden knap en leken de kansen te doen keren. Helaas scoorde Leuven uit het niets ook  weer 2 vermijdbare doelpunten. Merksem liet ditmaal echter niet begaan en 2 knappe reverts van Kasper later had het talrijk opgekomen Merksemse publiek terug hoop op een zege. Yvan sloot de periode af met een strak schot vanop 6 meter in de hoek (8-13).

Merksem moest dus in de laatste periode minstens 6 maal meer scoren dan de tegenstander, wat niet meteen evident lijkt. Maar het was de inbreng van een frisse Christophe die de wedstrijd definitief  in het voordeel van de stroboeren deed kantelen. Hij lokte enkele malen erg slim de beste verdediger van de bezoekers naar de flanken en opende zo door het midden een boulevard  voor zijn ploeggenoten. Yvan had dit meteen begrepen en dook maar liefst 3 maal na elkaar in het gat. Tweemaal perfect bediend door Steven en één maal op pas van een klaar kijkende Maxim, rondde hij telkens perfect van dichtbij af. Een vermoeid Leuven werd nu perfect uitgeprest door de thuisploeg, maar het was doelman Erwin die met 2 beslissende reddingen zijn ploeg in de wedstrijd hield. De kersverse papa-in-spé, wat de supporters pas na de wedstrijd te weten kwamen, speelde begrijpelijk niet zijn meest geconcentreerde wedstrijd van het seizoen, maar drukte zo toch ook zijn positieve stempel op deze wedstrijd. Steven bracht Merksem via man-meer slim tot op 1 doelpunt en het was uiteindelijk Maxim die met een droog schot vanop de flank de bordjes voor het eerst in evenwicht bracht. Plots stokte het spel van Merksem  dan weer en Leuven kon via man-meer terug op voorsprong klimmen. Alle supporters zaten nu op het puntje van hun stoel voor dit spannende spektakel. Steve knalde de gelijkmaker vanop 5 meter in doel, maar een erg dom toegestaan doelpunt  van Leuven even voor tijd, leek toch nog voor een gigantische verrassing te zullen zorgen. Maar Steven benutte, onder enorme druk, koel een penalty. Merksem had nog enkele kansen om de wedstrijd alsnog in de reguliere tijd te beslissen, maar verkwanselde spijtig genoeg deze mogelijkheden. Op naar verlengingen dus (15-15).
In de eerste verlenging werd er niet gescoord. Merksem domineerde nu duidelijk de vermoeide maar erg moedig en goed spelende bezoekers, maar verprutste de kansen. Toen Yvan net voor affluiten toch scoorde, werd dit doelpunt onbegrijpelijk wegens ‘staan’ afgekeurd. Nog geen beslissing dus (15-15).

De tweede periode begon met een allerlaatste doelpoging van Leuven, maar Erwin was bij de les. Toen vond de thuisploeg het welletjes en maakte definitief het verschil. De ijverige Steve vond erg knap Steven en die liet de kans van dichtbij niet liggen. Bij een volgende aanval kreeg Merksem een man-meer. Na een slim genomen time-out,  scoorde Jeroen uit deze overigens perfect uitgespeelde kans. Even later kon Steve alle twijfel wegnemen door van dichtbij de bezoekende doelman geen kans te laten. Opdracht, na veel bibberwerk, volbracht (18-15).
Merksem speelde, op een stevige 4de periode na, niet op zijn gebruikelijke niveau. In de finale tegen het beresterke Calypso (met ook nog eens een voorgift van 5 doelpunten) zal zeker uit een ander vaatje getapt moeten worden. Hopelijk is het vooruitzicht van de bekerwinst een extra stimulans voor de spelers om nog even een (paar) tandje(s) bij te steken en zeker nog enkele weken hard(er) en vooral meer te komen trainen. Hopelijk met succes.

De finale wordt in zwembad Wezenberg gespeeld op zaterdag 2 juni. Allen daarheen!!!!


De ploeg : Erwin – Steve (3) – Dirk (k) – Johnny – Yvan (6) – Maxim (1) – Jeroen (1) – Robin – Kasper (2) – Steven (5) – Christophe
Periodestanden : 2-7 / 1-3 / 5-3 / 7-2 / 0-0 / 3-0

#7 Re: Pronostieken en wedstrijdbesprekingen » Tweede nationale » 13-11-2011 13:43:09

Verslag  bekerwedstrijd waterpolo : Aalst (+10) – Merksem :  15-17
Het beloofde niet meteen een rustig avondje te worden voor Merksem. Aalst speelt weliswaar in vierde afdeling, maar zij behalen daar zeer goede uitslagen en staan dan ook op kop. Daarenboven spelen zij in groot bad en kregen ook nog eens 10 doelpunten voorgift. Vaste waarden Raf en Ferry waren niet beschikbaar. Coach Danny nam meteen cadet Ben en supersnelle Gino voor het eerst op in de kern van de fanions. Kapitein Dirk had toch weer last van de schouder, was dus niet helemaal fit, maar besliste toch mee af te reizen voor in geval van nood.  Gelukkig…
Ter plaatse bleek dat beide scheidsrechters zonder boe of ba niet kwamen opdagen en dat geen enkele verantwoordelijke, noch de arbiters zelf bereikbaar waren. Toch weer een ernstige blaam voor de waterpolobond, die over andere zaken tegenover de clubs dan weer wel de puntjes op de i wenst te zetten. Uiteindelijk werd de gekwetste sambakapitein Christophe en iemand van Aalst bereid gevonden om deze uiterst ondankbare taak op zich te nemen. Het moet gezegd dat beide heren dit meer dan behoorlijk deden. Knappe prestatie. We hebben dit seizoen al andere zaken van de ’echte’ officials gezien….. ook beide ploegen pasten zich voorbeeldig aan deze aparte toestand aan.
Met een half uurtje vertraging kon dan toch nog polo gespeeld worden tot opluchting van de weer talrijk meegereisde en luidruchtige Merksemse supporters.
Aalst begon met veel respect voor de bezoekers aan de wedstrijd en de eerste maal dat Dave zich op piket legde, was het meteen raak. Merksem ging meteen door op zijn elan en Jeroen buffelde een tweede doelpunt op het bord na man-meer. Toen een speler van Aalst verrassend makkelijk van dichtbij mocht aanleggen en scoren, stokte het spel van Merksem plots. Er was een knappe redding van Erwin (bijna direct van het vliegtuig ex usa in het water gedropt) nodig om de thuisploeg op gelijke hoogte te laten komen. Verschillende bezoekende kansen werden vakkundig de nek omgewrongen tot Steven eindelijk een penalty kon omzetten. Even later vond de altijd slim spelende Johnny Kasper op piket en die miste niet (11-4).
In de tweede periode gaf coach Danny opdracht om de eerder flauw toegepaste full-press beter uit te voeren en dat rendeerde meteen. Aalst leed keer op keer balverlies en de snelle mannen van de bezoekers konden naar hartenlust counteren. Kasper zette het feestje in met een revert vanop piket en dan kwam Maxim aan de oppervlakte. Twee snelle doorbraken van deze youngster en twee slimme bewegingen van Dave en Kasper lieten Maxim toe om, helemaal vrijgespeeld, binnen de minuut 2 doelpunten voorbij de doelman in het net te deponeren. Toen ook Kasper nog twee doelpunten lukte (alweer op pas van de bedrijvige Johnny en bij man-meer) en Dave kon scoren op pas van Robin, werd de kloof bijna gedicht. Merksem liet de teugels even vieren en een attente Erwin stond op de juiste plaats voor een broodnodige redding. Toch kon Aalst juist voor de rust weer te makkelijk scoren (12-10).
De derde periode begon heel slecht. Merksem miste kans op kans. De bal belandde wel 4 maal op het doelhout en enkele fantasietjes bij de afwerking hadden niet het gewenste resultaat tot wanhoop van coach, bank en supporters. Gelukkig was Dave bij de pinken na een schitterende pas van Yvan, maar de thuisploeg voelde dat er misschien toch nog meer in zat en scoorde zowaar twee doelpunten na elkaar. De bezoekers waren hierdoor even het noorden kwijt en Danny dropte slim Dirk in het water. Meteen was  het verdedigende probleem van de baan. Samen met een ijzersterke Steve hielden zij de sterkste mannen van de thuisploeg nu makkelijk in bedwang. Aanvallend bracht Danny frisse cadet Ben in het water en ook dat was weer een prima zet. Ouderdomsdekens Johnny en Dave namen de touwtjes terug stevig in handen en Dave rondde hun geroutineerde samenspel keurig af. Toen Ben tweemaal erg slim van zijn tegenstander wegzwom, had Dave dit natuurlijk gezien. Twee perfecte passes later rondde een erg goede Ben beide kansen beheerst af en bracht Merksem meteen langszij in de totaalstand. Aalst zag, met nog één periode te spelen, de bui al hangen en snakte naar het einde (14-14).
Bij aanvang van de vierde periode liet Gino zijn snelheid nog eens bewonderen. Bij de opzwem kwam de tegenstander ruim 5 meter te kort. Een schijnbaar onvermoeibare Dave bracht de bezoekers meteen na dit balbezit voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong na weer een prima voorzet van Yvan. Broer Erwin bekroonde zijn goede wedstrijd met een cruciale redding. Die was er duidelijk te veel aan voor de moegestreden thuisploeg. Johnny benutte snel een man-meer en Yvan sloot definitief de boeken na alweer een snelle doorbraak van een ploegmaat. Aalst kreeg even voor tijd nog een doelpuntje in geschenkverpakking, maar dat bracht de overwinning niet meer in gevaar. Opdracht volbracht en op naar de volgende ronde (15-17).
Al bij al was dit een erg zuinige overwinning. De onvermijdelijke onderschatting van een lager geklasseerde tegenstander (zie ook Anderlecht-Boom in het voetbal), kwam het spel van Merksem niet ten goede. Het hoge niveau van tegen Oostende was slechts erg sporadisch te bewonderen en liet Aalst onnodig tot het einde van de wedstrijd in de running voor de overwinning. Volgende 3 weken tegen Brugge, Antwerpse en leider Kortrijk zal uit een ander vaatje getapt moeten worden om de broodnodige puntjes in de competitie te sprokkelen.
De ploeg : Erwin - Steve - Dirk (k) - Johnny (1) - Yvan (1) - Maxim (2) - Jeroen (1) – Dave (5) – Robin – Kasper (4) – Steven (1) – Gino – Ben (2)
Periodestanden :  11-4 / 1-6 / 2-4 / 1-3

#8 Re: Pronostieken en wedstrijdbesprekingen » Tweede nationale » 16-10-2011 23:08:13

Ik heb tijdens de match tegen Hasselt iemand nen helen tijd foto's zien trekken...
Kunnen we die ergens zien of is da voor eigen gebruik?

#9 Re: Pronostieken en wedstrijdbesprekingen » Tweede nationale » 25-09-2011 16:11:47

Verslag waterpolo Merksem-Gent (15-6)
Zaterdag startte eindelijk het nieuwe waterpoloseizoen voor de seniors.
De ploeg zelf bleef quasi ongewijzigd. ‘Verloren zoon’ Jens is back in town en als nieuwelingen mogen we Dave Witteboon (ex international) en Gino Stevenheydens (ex elitezwemmer bij brabo) begroeten. Ook de kadetten Ben, Jeroen en Aaron komen dichter bij de kern. Langs de andere kant is sambakapitein Christophe nog een tijdje onbeschikbaar met een nukkige schouderblessure.

De omkadering werd wel grondig gewijzigd.  Hoofd sporttechnische cel en coach van de seniors, Guy, doet een stapje terug en houdt zich voortaan vooral bezig met de jeugd.  Als hoofd sporttechnische cel werd nieuwkomer Manu Hinnekens, papa van miniem Bas en zwemmer bij de masters, aangesteld. Speler-trainer Johnny zet eveneens een stapje opzij, wordt nu fulltime speler en kan met zijn uitgebreide polokennis nuttig bijdragen tot een vlotte integratie van de jeugd bij de seniors. Als nieuwe trainer-coach werd Danny Breeur, tevens coach van onze zwemmende masters, aangezocht. Danny was in het verleden reeds vele jaren  succesvol speler en coach van de eerste ploeg en kent dus het klappen van de zweep. Aan de harde trainingen voor het seizoen was reeds duidelijk te merken dat Danny niets aan het toeval zou overlaten om de twee succesvolle vorige seizoenen (kampioen en bevestiging in tweede afdeling)  minstens te evenaren. De ambitie is om een rustig seizoen in tweede afdeling te spelen met een poging om eventueel de play-offs te halen. Hiervoor zullen minstens alle thuismatchen gewonnen dienen te worden. Gezien de sterkte van de tegenstanders zal dit evenwel geen makkelijke opgave worden. De ploeg zal elke wedstrijd op de toppen van de tenen moeten spelen. Eerste bezoeker Gent was al meteen een goede waardemeter om de sterkte van onze ploeg in te kunnen inschatten.
Gent is traditioneel een zeer sterk team, maar kwam slechts met 8, weliswaar zeer sterke en ervaren spelers, afgezakt naar Merksem.

Beide ploegen begonnen voorzichtig aan de wedstrijd en pas na 3 minuten kon Kasper het eerste doelpunt van het seizoen netten. Dit was meteen het startschot voor een dolle 4 minuten van de thuisploeg. Via steven, Johnny en jeroen S stond het plots 4-0. Wel even vermelden dat doelman Erwin sterk stond te keepen en zelfs een penalty stopte. Gent lukte dan toch een goaltje, maar Steve en alweer Steven sloegen keihard terug (6-1).
In de tweede periode benutte Yvan al snel een penalty, maar dan stokte de machine even. Kans op kans werd gemist (ik telde er 6) en Gent sloop even dichterbij ondanks enkele attente reddingen van Erwin, maar de wedstrijd kantelde niet dankzij Kasper die met één van zijn onvermijdelijke reverts orde op zaken stelde (8-3).

Bij het begin van de 3de periode speelde Merksem even wat krampachtig, maar weer Erwin redde enkele malen erg knap. Uiteindelijk was het topschutter Steven die alweer de ban brak. Na een tegendoelpunt van Gent scoorde Steven zijn vierde van de avond. Onder het slopingswerk van o.a.  snel woelwater Maxim, kraakten de bezoekers nu helemaal en een knap ingevallen Raf kon tweemaal na elkaar sterk afwerken. Een moment van concentratieverlies liet de bezoekers nog toe om te scoren maar Merksem zat toen al duidelijk op rozen (12-5).

Erwin neutraliseerde begin vierde periode de laatste stuiptrekkingen van het moedige Gent, maar de eveneens puik ingevallen Robin besloot een snelle tegenaanval mooi in doel. De wedstrijd was nu helemaal gespeeld. De bezoekers scoorden toch nog eens, maar het was een overigens sterk verdedigende Denis die het laatste doelpunt van de wedstrijd lukte. Toch ook nog even vermelden dat kapitein Dirk een soliede indruk naliet en de verdediging erg goed gesloten hield en dat cadet en tweede doelman Jeroen ook nog foutloos inviel (15-6).
We onthouden dat Merksem niet enkel erg verdiend won, maar tevens fris, snel en goed gegroepeerd speelde. Volgende week wacht een moeilijke verplaatsing naar het verre en potige Soignies. Afwachten of de ploeg van de sterk debuterende coach Danny ook op verplaatsing kan bevestigen.

De ploeg
Erwin – Steve (1) – Dirk – Johnny (1) – Yvan (1) – Maxim – Denis (1) – Jeroen S (1) – Robin (1) – Kasper (2) – Steven (4) – Raf (3) – Jeroen A 
Periodestanden
6-1 / 2-2 / 4-2 / 3-1

#10 Pronostieken en wedstrijdbesprekingen » Tweede nationale » 25-09-2011 16:10:13

MZV-A
Reacties: 82

Wie wordt kampioen?
Wie zakt?
Wie gaat voor de verassingen zorgen?
Nieuwtjes?

#11 Re: Pronostieken en wedstrijdbesprekingen » 2e klasse 2010-2011 (+Poll) » 09-05-2011 11:55:38

Dus als gent 1 zakt naar tweede, zakt enkel strombeek naar derde?

#12 Re: Pronostieken en wedstrijdbesprekingen » 2e klasse 2010-2011 (+Poll) » 02-05-2011 10:56:38

Merksem heeft zen match verloren... (met een halve eerste ploeg)

#14 Re: Pronostieken en wedstrijdbesprekingen » Groot Vlaams Studenten Kampioenschap » 07-04-2011 21:51:18

afwezigheden zijn gewettigd... maar de leerstof/praktijk hedde ni gehad... prioriteiten zijn gesteld! :-D

#15 Re: Pronostieken en wedstrijdbesprekingen » Groot Vlaams Studenten Kampioenschap » 07-04-2011 10:48:09

Veel spelers van UAHA zaten met verplichte lessen of andere verplichtingen.
Spelers zoals Jay van hoey, kevin vervoort, nick poelmans, kasper hawinkel, Sander bervekens, ... met hen erbij is het wel een ander tournooi.

#16 Re: Pronostieken en wedstrijdbesprekingen » 2e klasse 2010-2011 (+Poll) » 03-04-2011 15:52:01

ForzaSCC geschreven:

De zaak rond de match WPKortrijk - Calypso is gewoon belachelijk. De match werd gespeeld en gewonnen door Calypso met een duidelijke score van 15-8 . De match verliep in alle kalmte op een dag en uur gekozen door wpk ( om 21h30 een maandag en reserve match om 23h een maandag , altijd tof !! ) , nu werd beslist dat die match opnieuw moet gespeeld worden. Op 2 weken tijd heeft calypso 2 maal gewonnen tegen wpk met duidelijke cijfers ( 15-8 en 17-11 ) volgens mij is het duidelijk wie de 3punten verdienen. Hou de eer aan uzelf , en laat ons niet een 3de keer tegen jullie spelen.. En succes voor de laatste speeldag, alles is nog mogelijk...

Match is inderdaad gespeeld...
gaan we voetbal-toestanden tegemoet waarbij degradatiekandidaten blijven klacht neerleggen tot het in hun voordeel is?
een klassement is een weergave van uitslagen van een heel seizoen... als je dan bij de laatste eindigt maak je dat niet goed met eenzelfde match te blijven herspelen tot je misschien eens kan winnen!

#17 Re: Pronostieken en wedstrijdbesprekingen » 2e klasse 2010-2011 (+Poll) » 03-04-2011 10:23:13

Door de overwinning tegen Brugge blijft Merksem normaal gezien in tweede.
We hebben wel via via vernomen dat Kortrijk de inhaalmatch tegen calypso terug wil herspelen.

Weet er iemand hier iets meer over?
Gaan ze die matchen blijven spelen tot het in hun voordeel is of...?
gespeeld is gespeeld!!

#19 Re: Pronostieken en wedstrijdbesprekingen » 2e klasse 2010-2011 (+Poll) » 01-04-2011 17:52:27

Merksem, kortrijk en calypso strijden om de play-downs en de play-offs.
Merksem blijft in zeker tweede als het morgen thuis wint tegen Brugge en in de wedstrijd tussen kortrijk en calypso een verliezer is.
Als Merksem wint komt het (idd) in aanmerking om play-offs te spelen.

#20 Re: Pronostieken en wedstrijdbesprekingen » 4e klasse seizoen 2010-2011 (+poll) » 31-03-2011 20:34:29

DAF geschreven:

Enige minpunt bij Leuven was het aan de kant blijven van enkele jeugdige spelers. Dit is vooral jammer omdat deze spelers intrensiek meer kwaliteiten hebben dan enkele spelers die wel op de bank zaten. Bovendien word er juist op deze spelers beroep gedaan voor de verre verplaatsingen wanneer er spelers te weinig dreigen te zijn. Hiervoor laat de jeugd familliefeesten en lang geplande afspraken vallen. Als ze dan op het moment van de waarheid aan de kant worden geschoven zodat zij geen ervaring kunnen opdoen in belangrijke wedstrijden vind ik dat persoonlijk teleurstellend.

Dit is in elke ploeg het geval...

#24 Re: Pronostieken en wedstrijdbesprekingen » 2e klasse 2010-2011 (+Poll) » 14-02-2011 16:36:44

Merksem verliest van Calypso.
Het mag toch eens gezegd worden dat Merksem niet echt gelukkig is met de manier waarop Calypso zijn match heeft verzet.
maandagavond (laat) krijgen wij een mail dat het zwembad niet beschikbaar is op zaterdag en dat we dan maar op zondag moeten komen (Dit met een bericht van de beheerder van het zwembad... Detail: de beheerder is/was een speler van Calypso). We vinden het zeer raar dat dit zomaar kan. zeker omdat we gisteren zagen dat er op zaterdag een "mosselfeest" (of iets dergelijks) plaatsvond op die zaterdagavond. Niemand was voorbereid op een match op zondag (waarvoor bijna iedereen vanalles moest afzeggen) met als gevolg dat we als ploeg vrij ongeconcentreerd aan de match begonnen.
Dit in combinatie met een wispelturige arbitrage en je komt tot belangrijk puntenverlies voor Merksem.
Daarop volgt nog eens dat er geen reserven beschikbaar waren, waardoor we met een halve eerste ploeg twee matchen hebben moeten spelen.
nog een laatste opmerking: als je een zwembad van om en bij de 30 m. hebt, is het dan normaal dat je de goals op 22 m. van elkaar zet?

Forum footer

Powered by FluxBB

[ Gegenereerd in 0.014 seconden, 7 queries uitgevoerd - Geheugen gebruik: 1.69 MiB (Peak: 1.83 MiB) ]