h2opolo.beH2Opolo.be

Waterpolo België

Aankondigingen

Bond ontslaat volledige waterpolo top

19/01/2018

De bond heeft in al zijn wijsheid besloten om de volledige top van het waterpolo te ontslaan.
Oorzaak van de machtsgreep is de reportage op sporza van vorige week.
Voormalig topman Fabrice Weise gaf een bijzonder scherp interview weg en ook de Antwerpse voorzitter Daniël Motton liet zich niet onberoerd, waarop de heer Louwagie met veel flair op de man speelde.
Elk greintje kritiek op het eigen catastrofale beleid is blijkbaar uit den boze en gisteren kwam dan het nieuws dat de critici mogen beschikken. De bond publiceerde een kort persbericht.

Fabrice Weise gaf al een reactie.

Het is al langer duidelijk dat onze mooie sport stiefmoederlijk behandeld wordt door de bond maar deze demarche is ongezien. De bond maakt zichzelf en onze sport opnieuw belachelijk na de eerdere beslissing over de meisjes die niet meer in gemengde ploegen mogen spelen en die ook nationale aandacht kreeg.

Reacties kunnen gegeven worden in ons forumtopic.

Mensen met meer informatie over deze onfrisse praktijken mogen dat melden op webmaster@h2opolo.be. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Update

Intussen houdt de nieuwe bondscoach van de nationale vrouwenploeg - 2-malig wereldkampioen Gabriel Hernandez - het ook voor bekeken als protest tegen het ontslag van Sarah Scaillet.